Reklampunkten startades 1990 och inriktningen var att producera dataskurna dekaler, logotyper och original. Tanken var då att köpa övriga tjänster för att kunna erbjuda kunderna en totallösning inom reklam och marknadsföring. Allt eftersom åren gått har både kompetens och maskinpark byggts på så att vi idag producerar i princip allt på plats och ställe.

2014 flyttade jag, min familj och företaget, till Järved i Örnsköldsvik och köpte där en fastighet med tillhörande företagslokal. Under den större delen av vår, sommar och höst 2014 renoverades lokalen och idag är produktionen igång igen efter flytten från Västerbotten.

Affärsidén har från första början varit att erbjuda produkter och tjänster av hög kvalitet, och det gäller i högsta grad även idag! Inga jobb är för små eller för svåra och en offert kostar aldrig något. Så välkommen med prisförfrågningar på det ni behöver.

Vi strävar alltid efter att ge personlig service och engagemang till varje kund, oavsett om du representerar ditt eget lilla företag eller arbetar för ett stort internationellt företag. Du kan känna dig trygg med att veta att vi bara är ett telefonsamtal eller mail bort, och erbjuder expertråd och produkter för att ta din marknadsföring och kommunikation till nästa nivå.

Kontakta oss om du behöver fordonsdekor, skyltar, nya visitkort, broschyrer, banderoller, textiltryck, lasergravering, presentreklam, m.m.

Kort sagt, allt inom reklam!